Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Офіційне працевлаштування – запорука успішності бізнесу

Дата: 13.07.2020 13:54
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

 

Неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин – одна із актуальних тем сьогодення.
    Офіційне працевлаштування – це гарантія соціальної захищеності працівника. Ухиляючись від оформлення трудових відносин з найманими працівниками, роботодавець позбавляє їх права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, дотримання встановленої законодавством норми тривалості робочого часу, допомогу по безробіттю, гарантії за колективним договором, соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та на пенсійне забезпечення.

         З початку поточного року і по цей час, попри карантин, фахівці Лубенської міськрайонної  філії Полтавського обласного центру зайнятості продовжують надання індивідуальних консультацій суб’єктам господарювання з питань дотримання законодавства про працю та зайнятість, державне соціальне страхування на випадок безробіття щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. На даний час це актуально для роботодавців, які ведуть діяльність у сфері сільського господарства.

        Галузь сільського господарства  досить специфічна і суттєво відрізняється від інших галузей виробництва. Особливості праці в сільському господарстві полягають у тому, що така праця носить в більшості  сезонний характер. Наразі у них гаряча пора, тому, в котре, роботодавцям наголошуємо, що необхідно оформлювати працівників, як на постійну, так і на тимчасову роботу згідно з трудовим законодавством.

       Під час інформування роботодавців цієї сфери в більшості з’ясовується, що всі робітники працюють офіційно і всі задоволені, адже офіційно працевлаштовані працівники – це згуртований, злагоджений колектив із постійних, надійних, творчих та ініціативних особистостей, в якому всі працюючі спрямовуватимуть свої зусилля на покращення кінцевого результату роботи та збільшення прибутків.

 

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями pol.dcz.gov.ua та https://www.facebook.com/LubnyCZ


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано