Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Озеленення-шлях до продовження життя!

Дата: 20.07.2020 16:07
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

   Відповідно до рішення чергової двадцять другої сесії Засульської сільської ради сьомого скликання від 20 лютого 2017 року «Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів», Засульська сільська рада є підписантом ініціативи ЄС «Угода мерів».
   Одним із завдань, яке визначено в рамках підписаної «Угоди мерів» та з метою досягнення задекларованих цілей розроблено відповідний стратегічний документ «План дій сталого енергетичного розвитку і клімату Засульської сільської ради на період до 2030 р.» (надалі - ПДСЕРК), який виступає орієнтиром для планування енергетичної політики громади і виступає настановою для формування пріоритетів та заходів, орієнтованих на процеси енергозбереження. У загальному контексті ПДСЕРК ілюструє, яким чином можуть бути досягнуті цілі щодо зниження викидів СО2. 
   З 15 по 18 червня Засульська ОТГ провела Дні сталої Енергії. Офіційно в червні до днів сталої енергії стартували в Україні серії навчальних вебінарів в рамках Угоди мерів, де розігрувалися сертифікати, один з яких був виграний Засульською сільською радою. Завдяки отриманому сертифікату було придбано саджанці декоративних дерев на суму понад 7 тис.грн та проведено їх висадку на території Засульської сільської ради для покращення екологічного стану нашої громади.
Фото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано