Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Оздоровчий табір «Антей» запрошує!

Дата: 05.02.2018 10:27
Кількість переглядів: 5494

Фото без опису
 

Новосанжарський санаторій-профілакторій «Антей»

пропонує послуги по оздоровленню та відпочинку дітей влітку 2018 року в

Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Антей».

 

1 зміна 10.06.-30.06.; 2 зміна 03.07.-23.07.;  3 зміна 26.07.-15.08.  (21 день)

Базова вартість путівки: діти віком від 7 до 11 років  6636.00грн.; діти віком 11 -17 років  6804.00грн. Входить проживання, харчування, культмасове та спортивне обслуговування, перша долікарська допомога, пішохідна екскурсія по Нових Санжарах, екскурсія на підприємство по виробництву керамічних виробів «Грандкерама».

4 зміна 17.08.-30.08. ( 14 днів)

Базова вартість путівки: діти віком від 7 до 11 років 4494.00грн.; діти віком 11-17 років 4536.00 грн.  Входить проживання, харчування, культмасове та спортивне обслуговування, перша долікарська допомога, пішохідна екскурсія по Нових Санжарах, екскурсія на підприємство по виробництву керамічних виробів «Грандкерама».

Тел. 0504062424, 0663370393 – для бронювання та оформлення придбання путівок;

Тел. /факс (05344)32775) бухгалтерія, (проводиться попереднє бронювання);

Тел. 0505615594, 0675351522 директор.

e–mail: anteyns@ukr.net
Місцезнаходження юридичної особи: 39300, Полтавська область, смт. Нові Санжари, провулок Ромашковий,10.

На оздоровленні та відпочинку в одну зміну 200 дітей.

ДЗОВ «Антей» внесено до Державного реєстру закладів оздоровлення та відпочинку за номером 0321, протокол №7, від 27.12.2010року. За результатами Державної атестації присвоєно першу категорію.

Розташований на околиці селища Нові Санжари, на березі річки Ворскла. Відстань до центру селища - 1,5 км, до обласного центру м. Полтави – 35 км; до залізничного вокзалу «Нові Санжари» в с. Руденківка – 5 км; до автовокзалу  селища Нові Санжари - 2 км. Поряд паркова зона - листяні насадження. Загальна територія  складає - 4,1 га(листяні насадження по території).

       Пляж  на березі річки Ворскла (відстань до пляжу – 200 м), обладнаний роздягальнями, лавочками, туалетом, тіньовими навісами. В часи роботи пляжу чергують медична сестра і рятувальник. Купання в річці проводиться згідно наказу директора, під безпосереднім керівництвом старшого педагога-організатора, старшого вожатого, інструктора з фізкультури, що пройшли навчання з надання першої допомоги, правил купання дітей та в присутності загонових вожатих.

Купання проводиться у відповідності до температурного режиму, та розкладу дня - два рази на день.

На території закладу в наявності:

  • футбольне поле - 90,0 - 65,0 м, волейбольна площадка 18,0 - 9,0 м, баскетбольна площадка 28,0 - 15,0 м.
  • літній майданчик для проведення концертів, конкурсів;
  • тіньові навіси.

       Для організації дозвілля дітей, та гурткової роботи

– одноповерхове приміщення з 6 кімнатами: гурткова, настільного тенісу, відео зал, зал відеоігор, інтернет клуб;
– бібліотека;

-критий зал для: настільного тенісу, більярду, шашки, шахмати, навчання їзди на гіроборді.

Їдальня - на першому поверсі триповерхового корпусу, відстань до спального двоповерхового корпусу - 100 м. Столові набори із нержавіючої сталі. Обідній зал на 120 місць, обслуговування офіціантами.

     Харчування відповідно режиму дня та графіка в дві зміни.
Харчування 6-ти разове, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 N 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» . Страви готуюся згідно з технологічними картами, складеними у відповідності до збірників рецептур.

Перша долікарська допомога надається медсестринським та лікарським персоналом. Медичний пункт знаходиться  на першому поверсі триповерхового корпусу (приймальне відділення, маніпуляційна), в якому цілодобово чергує медична сестра, або лікар. У випадках захворювання дитина направляється на консультацію до лікарів – спеціалістів  Новосанжарської центральної районної лікарні, або Новосанжарської ПМСД а при необхідності госпіталізується. В разі призначенні лікування фізпроцедурами, таке лікування проводиться в фізкабінетах санаторію-профілакторію.

Лікувальні кабінети: фітотерапії, кисневої пінки; електросвітло лікування, інгаляцій; водного лікування - ванни; лікувальної фізкультури; парафіно-озокеритових аплікацій; масажу.

До вартість дитячої путівки входить 17 процедур кисневої пінки.

Територія огороджена та цілодобово охороняється (власна охорона). Цілодобовий відео нагляд: коридори та фойє 2 та 3 поверхи триповерхового корпусу, та частини території.

  1. Триповерховий корпус: 

     - на другому та третьому поверсі – по 10 та12 блоків відповідно, для проживання дітей  та по одному блоку для педагогічного персоналу; в блоці по дві кімнати, в кожній із кімнат розміщується по три дитини, кімнати укомплектовані ліжками, шафами, тумбочками.  Кожний блок забезпечений туалетом, умивальником, душем. Санвузли забезпечені холодною водою цілодобово та гарячою водою з 7.00 до 23.30. год. У фойє кожного поверху розташований телевізор із супутниковим телебаченням.    

Розміщуються діти віком 6-9 років на 3 поверсі, діти віком 10-12 на 2 поверсі.

  1. Двоповерховий корпус : 

      - на першому та другому поверху по два блоки: в блоці по 4 – ри кімнати для дітей та 1 кімната для педагогічного персоналу; в кожній з кімнат для дітей розміщується по 4-5 дитини, кімнати укомплектовані ліжками, шафами, тумбочками. У кожному блоці туалети, душеві кабінки, умивальники, ногомийки. Санвузли забезпечені холодною водою цілодобово та гарячою водою з 7.00 до 23.30.
На кожному поверху фойє. У  фойє першого поверху місце для зберігання речей, та сумок. У  фойє другого поверху розташований телевізор із супутниковим телебаченням.

Розміщуються діти віком від 13 років і старше.

В кожному із корпусів площа в кімнаті на одну дитину становить не менше 4 кв. м.

Розміщення дітей проводиться за віком та статтю. В загонах 25 - 35 дітей.

Діти забезпечуються постільною білизною, двома рушниками (заміна кожні 7 днів).

Кожен корпус забезпечений місцями для гладіння та гладильними дошками.
Кімнати забезпечені дзеркалом,  при ліжковими килимками.

Кожен загін забезпечується місцем для сушіння білизни, прищіпками, тазиками для прання білизни. 

        Сертифікат відповідності послуг харчування, що надаються їдальнею.

        Сертифікат відповідності послуг з тимчасового розміщення.

Лікування: органів дихання, органів травлення: - додаткова оплата 450грн. (фізпроцедури, фізпроцедури з використанням лікувальної грязі озера Сиваш, фітотерапія, парафіноозокеритові аплікації, інгаляції, масаж, лікувальна фізкультура (санаторно-курортна карта обов’язково).

Можливе замовлення путівки матері і дитини.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано