Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Відбулося засідання комісії

Дата: 02.02.2018 15:46
Кількість переглядів: 723

2 лютого 2018 року у приміщенні будинку культури с. Засулля відбулося засідання Комісії з питань надання грошової допомоги населенню з бюджету об’єднаної територіальної громади Засульської сільської ради.

Комісією, до складу якої ввійшли голови постійних депутатських комісій, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету сільської ради та представники громадських організацій, було розглянуто 53 заяви від жителів громади з проханням надати допомогу, а також звернення Лубенської спілки ветеранів Афганістану про відзначення учасників бойових дій з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

За результатами опрацювання членами комісії особистих звернень жителів громади та подання громадської організації,  прийнято рішення про надання допомоги 122 особам.

Відповідні проекти рішень будуть підготовлені відділом соціального захисту населення для затвердження на засіданні виконавчого комітету сільської ради.

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано