Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Земля у всіх одна-збережемо її!

Дата: 06.10.2020 08:59
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

   6 жовтня щорічно відзначають Всесвітній день охорони місць проживання – міжнародний день, покликаний привернути увагу людства до проблеми збереження середовища існування фауни на планеті Земля.
  Цей день був встановлений захисниками навколишнього середовища в 1979 році. Як базовий документ була використана «Бернська конвенція про охорону дикої фауни і флори та природних середовищ існування», що була прийнята Радою Європи. Зараз конвенція підписана 39 державами, які входять до Ради Європи, а також Європейським союзом, Монако, Буркіна-Фасо, Марокко, Тунісом та Сенегалом. Алжир, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Кабо-Верде, Ватикан і Росія є країнами, які не підписали конвенцію і мають статус спостерігача на засіданнях її виконавчого комітету.
   Люди своєю діяльністю вже давно впливають на природу, змінюючи її. І статистика цього впливу досить сумна. Щогодини з лиця Землі зникають безповоротно 3 види тварин, понад 70 видів флори і фауни. За 25 останніх років біологічне різноманіття Землі скоротилося більш ніж на третину. 
  Тож давайте будемо берегти нашу планету і жити в гармонії з природою. Можливо, ми самостійно багато змінити не можемо, але якщо зміниться кожен із нас, то гуртом обов’язково розв'яжемо усі проблеми. 

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано