Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги організацій, які мають ліцензії на розробку технічної документації генеральних планів та грошової оцінки земель!

До уваги організацій, які мають ліцензії на розробку технічної документації генеральних планів та грошової оцінки земель!

Виконавчий комітет Засульської сільської ради планує у 2018 році замовлення послуг із розробки технічної документації генеральних планів та грошової оцінки земель населених пунктів об'єднаної громади. З офіційними пропозиціями щодо надання вище зазначених послуг звертайтеся у Засульську сільську раду: 37552, с. Засулля, вул. Молодіжна, 78, e-mail: zasullya-rada2014@ukr.net

14:07 16.01.2018

Вітання з днем народження депутата Засульської сільської ради Миколи Федоровича Коротуна

Вітання з днем народження депутата Засульської сільської ради Миколи Федоровича Коротуна

16 січня відзначає день народження старійшина місцевого самоврядування нашої громади, депутат від Шершнівського старостату Микола Федорович Коротун. Шановний та глибокошанований нами Миколо Федоровичу, навіть сама природа вирішила прикрасити все навкруг снігом у Ваш день народження!  Тож,насамперед, хочемо сьогодні подякувати Вам за той неоціненний життєвий досвід, яким Ви ділитеся зі своїми колегами-депутами та старостами, за мудрі поради щодо діяльності громади, за дотепне влучне слово! Нехай Вас не підводить здоров'я, турботою та любов'ю оточують рідні, многая літа, з роси й води!!! З повагою та найкращими віншуваннями - Засульський сільський голова Сергій Бондаренко, депутатський корпус, працівники виконавчого комітету сільської ради.

10:29 16.01.2018

Привітання з днем народження Ігоря Івановича Яременка

Привітання з днем народження Ігоря Івановича Яременка

Січень виявився щедрим на особисті свята - третій день поспіль наша громада вітає публічних осіб. Сьогодні віншування линуть до Шершнівки, до Ігоря Івановича Яременка, старости Шершнівського старостату. Ми проводимо на роботі істотну частину свого життя, а для таких посад як староста - робота взагалі є цілодобовою.  Тож бажаємо Вам, Ігоре Івановичу, щоб справа, якою Ви зараз займаєтеся, приносила Вам задоволення, людську вдячність і шану.  Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! І нехай те, що не вдалося здійснити за щоденнними буденними клопотами, обов'язково здійсниться! З найщирішими побажаннями - Засульський сільський голова Сергій Бондаренко, депутатський корпус, очільники старостинських округів громади, працівники виконавчого комітету Засульської сільської ради.

10:13 12.01.2018

Поздоровлення з днем народження!

Поздоровлення з днем народження!

Щирі сердечні вітання від усієї Засульської об'єднаної громади, сільського голови та депутатського корпусу линуть цього гарного січневого дня на адресу депутата Засульської сільської ради Віктора Олексійовича Сокола.  Бажаємо Вам, шановний імениннику, благополуччя, щедрої долі, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо своїх виборців. Нехай Ваша життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю, нехай здійснюються всі найзаповітніші мрії!

11:41 11.01.2018

Привітання з днем народження Олексія Григоровича Дубаса

Привітання з днем народження Олексія Григоровича Дубаса

10 січня відзначає День народження представник молодої когорти депутатського корпусу Засульської об'єднаної територіальної громади - Олексій Григорович Дубас. Зичимо Вам, Олексію Григоровичу, міцного здоров’я, добробуту та успіхів. Бажаємо, щоб ваша праця на благо Мгарського старостату та усієї громади була завжди цікавою й результативною! Нехай постійними супутниками у житті будуть гармонія у душі, у серці – доброта, а у справах – мудрість і виваженість. З повагою Засульський сільський голова Сергій Бондаренко, колеги-депутати та працівники виконавчого комітету сільської ради.

10:11 10.01.2018

Вітання

Вітання

Христос Народився! Славімо Його! Зі Святом Різдва Христового, шановні мешканці громади! Миру і злагоди в родинах. Великих змін на краще в рідній Україні! А у нас 7 січня ще одна гарна звістка - іменинник серед депутатського корпусу Засульської об'єднаної громади. Це представник жителів Новаківського старостату - Любов Олексіївна Жайворінок.  Щиро вітаємо Вас, Любове Олексіївно, з Різдвом Христовим та особистим святом! Бажаємо Вам успіхів у нелегкій депутатській діяльності, хай радість і щастя наповнюють Ваш дім у ці світлі святкові дні та будуть із Вами повсякчас! Віри, Надії та всеперамагаючої Любові!

11:14 07.01.2018

Інформація щодо розміру допомоги, яка може бути виплачена з бюджету об’єднаної територіальної громади у 2018 році

Інформація щодо розміру допомоги, яка може бути виплачена з бюджету об’єднаної територіальної громади у 2018 році

На виконання програми «Турбота» у 2018 році, затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги населенню, яким визначено розмір допомоги, що може бути надана з бюджету об’єднаної територіальної громади, залежно від наявних підстав для її отримання.

13:35 05.01.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано