Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з днем народження Івана Васильовича Карпця

Вітання з днем народження Івана Васильовича Карпця

Лише третій день нового 2018 року, а у Засульській громаді знову привід для святкування - день народження відзначає депутат Засульської сільської ради Іван Васильович Карпець.  У місцевому самоврядуванні Іван Васильович не новачок - неодноразово представляв інтереси мацківчан у місцевих радах, в тому числі у районній раді, а нині, маючи власну принципову позицію, є активним депутатом Засульської сільської ради. Бажаємо Вам, Іване Васильовичу, при доброму здоров'ї і надалі радіти життю - цікавому неповторному, насиченому гарними справами! Злагоди, родинного затишку, чудового настрою щодня!!! З повагою, Засульський сільський голова Сергій Бондаренко, колеги-депутати, працівники виконавчого комітету та вся об'єднана територіальна громада.

18:38 03.01.2018

Сектор сім'ї та дітей поздоровляє всих із Новорічними святами)

Сектор сім'ї та дітей поздоровляє всих із Новорічними святами)

Сектор сім’ї та дітей виконавчого комітету Засульської сільської ради вітає усіх жителів нашої територіальної громади із прийдешнім Новим роком! Так щиро хочеться, щоб зимова пора наповнила ваші серця радістю та веселим дитячим сміхом. Нехай у новому 2018 році яскраві вогники добра дарують нам усім надію на щасливі будні. Нехай ваші діти радують вас, і янгол охоронець оберігає ваші сім’ї! Бажаємо всім людям здійснення мрій та нових успіхів!

10:28 29.12.2017

З бюджету громади до серця кожного

З бюджету громади до серця кожного

Свій робочий день 27 грудня Засульський сільський голова Сергій Бондаренко та депутат Полтавської обласної ради Руслан Ляшко розпочали з відвідин станції екстреної медичної допомоги № 3 міста Лубен. Ні, здоров’я, дякувати Богу, цих гарних чоловіків не підвело, вони приїхали, аби привітати колектив з Новорічними та Різдвяними святами і вручити такий необхідний у роботі подарунок - електрокардіограф ЮКАРД 100, придбаний за кошти бюджету Засульської громади. Уже після урочистої частини головний лікар станції екстреної меддопомоги Юрій Палига у своєму робочому кабінеті нам, неспеціалістам у медицині, пояснив, що всі 5 бригад, котрі обслуговують місто і район оснащені звичайними кардіографами, і лише три – ЮКАРДАМИ. Відмінність таких апаратів полягає саме в тому, що вони мають вбудований телеметричний модуль. Це дозволяє передавати дані електрокардіограми пацієнта по цифрових каналах мобільного зв’язку до обласного консультаційного центру. Таким чином, якщо у фельдшера виникають сумніви щодо встановлення діагнозу, він, незалежно від місця знаходження пацієнта, зможе отримати цілодобову консультацію обласного кардіолога, та у разі потреби, за підозри на інфаркт міокарда, застосувати наявний препарат МЕТАЛІЗЕ (вартістю понад 26 тисяч гривень), для тромболітичної терапії. Подарований ЮКАРД – стане четвертим апаратом в укомплектуванні бригад СЕМД № 3. Зазначимо, що за 9 місяців поточного 2017 року здійснено 16 тисяч 231 виклик до пацієнтів Лубен та району. Із цієї кількості до сільських жителів екстрена медична допомога виїжджала 5 тисяч 680 разів, а конкретно на Засульську громаду – припало 3 тисячі 862 виклики. Загалом святкова зустріч перейшла в конструктивне робоче спілкування щодо подальшої співпраці, адже вирішувати проблемні питання на кшталт оновлення автопарку або ж навіть встановлення нового паркану навколо станції екстреної медичної допомоги на сьогодні можна лише спільно. Недарма ж Юрій Палига того ж таки обласного депутата Руслана Ляшка називає колегою і продюсером усіх гарних справ. Відеосюжет про цю подію дивіться завтра.

14:58 27.12.2017

Прийнято розпорядження сільського голови про призначення конкурсу на заміщення вакантних посад

Прийнято розпорядження сільського голови про призначення конкурсу на заміщення вакантних посад

Відповідно до розпорядження сільського голови від 26.12.2017 № 326 призначено конкурс на заміщення вакантних посад виконавчого комітету Засульської сільської ради: начальник відділу охорони здоров’я, провідний спеціаліст відділу комунальної власності та земельних відносин, на 03 січня 2018 року, 11 година 00 хвилин в приміщенні Засульської сільської ради Полтавської області за адресою: вул. Молодіжна, 78 с. Засулля, Лубенського району, Полтавської області.

13:33 26.12.2017

Ухвалено законопроект про сільську медицину

Ухвалено законопроект про сільську медицину

14 листопада 2017 року, Парламент прийняв у другому читанні проект закону №7117, який має підвищити доступність та якість медичного обслуговування у сільській місцевості. За прийняття закону проголосувало 280 депутатів. Цей законопроект є частиною медичної реформи і дає можливість разом з місцевою владою вирішити нагальні проблеми сільської медицини: відсутність лікарів, погано обладнані амбулаторії та ФАПи.

16:54 30.11.2017

Як не захворіти в холодну пору року: поради лікаря

Як не захворіти в холодну пору року: поради лікаря

Восени традиційно розпочинається сезон застудних захворювань. Зниження температури повітря, волога та похмура погода, зменшення кількості сонячних днів та проведення навчального процесу, коли діти та студенти збираються в аудиторіях, створюють сприятливі умови для вірусів, що значно збільшує ризик захворіти.

16:52 30.11.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано