Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася 36 позачергова сесія Засульської сільської ради

Відбулася 36 позачергова сесія Засульської сільської ради

8 лютого депутати Засульської сільської ради зібралися на позачергову тридцять шосту сесію сьомого скликання. На порядку денному єдине питання – «Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаної територіальної громади».

16:28 08.02.2018

Громада підтримує совїх спортсменів, а вони натомість - радують результативними перемогами!

Громада підтримує совїх спортсменів, а вони натомість - радують результативними перемогами!

Громада підтримує своїх спортсменів, а вони натомість – радують результативними перемогами! У суботу 3 лютого спортивний зал опорного закладу -Засульської гімназії приймав учасників зональних змагань Чемпіонату обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд. За вихід у півфінал Чемпіонату змагалися команди Лубенського, Глобинського, Семенівського, Пирятинського, Гребінківського та Оржицького районів.  Відкрив змагання та привітав спортсменів Засульський сільський голова Сергій Бондаренко. Він побажав глядачам насолоди від захопливої гри, а командам – злагоджених дій на шляху до перемоги, та вручив у подарунок команді «Сула» Лубенського району 10 комплектів форми. Зауважимо, що основу даної команди складають саме засульські гравці. На знак подяки за таку підтримку команди Юрій Глебович, Іван Кисляк, Сергій Кириленко (капітан), Михайло Кривогуз, Олександр Марченко, Андрій Лисенко, Сагід Магомедов продемонстрували результативну гру і разом з командами Глобинського та Семенівського району вийшли до півфіналу Чемпіонату, який відбудеться наступної суботи 10 лютого.

13:42 05.02.2018

Відбулося засідання комісії з питань надання грошової допомоги населенню з бюджету громади

Відбулося засідання комісії з питань надання грошової допомоги населенню з бюджету громади

2 лютого 2018 року у приміщенні будинку культури с. Засулля відбулося засідання Комісії з питань надання грошової допомоги населенню з бюджету об’єднаної територіальної громади Засульської сільської ради.

15:46 02.02.2018

30 січня відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради

30 січня відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради

Учора 30 січня у великій залі Лубенської районної ради відбулося засідання виконавчого комітету Засульської сільської ради. На порядок денний пропонувалося 21 питання. Окрім членів виконавчого комітету на засідання були запрошені очільники структурних підрозділів виконавчого комітету та керівники загальноосвітніх закладів громади. Саме останні - директори шкіл висловили власне бачення щодо питання "Про оптимізацію мережі загальноосвітніх навчальних закладів Засульської сільської ради", свої думки з цього приводу озвучили також старости - члени виконавчого комітету сільської ради. Серед інших актуальних питань: "Про затвердження Порядку складання і виконання розпису бюджету ОТГ", "Про затвердження переліку об'єктів, які фінансуються у 2018 році за рахунок залишку станом на 1 січня 2018 року коштів за субвенцією з державного бюджету". З них інформувала начальник фінансового відділу виконавчого комітету сільської ради Світлана Самійленко.  Окрім того на засіданні затверджено склад робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Засульської сільської ради та склад комісії з питань надання грошової допомоги населенню з бюджету об'єднаної територіальної громади й Положення про згадані консультативно-дорадчі органи. Низка питань стосувалася розгляду заяв громадян щодо присвоєння адресних номерів будинкам, поштової адреси земельним ділянкам, погодження будівництва тощо. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

13:16 31.01.2018

Робоча нарада

Робоча нарада

29 січня під головуванням начальника відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету Засульської сільської ради Юрія Дудніченка відбулася робоча нарада за участю спеціалістів відділу, які працюють на віддалених робочих місцях у старостатах. Розглядалися питання інвентаризації земель, здачі звітів, процеси децентралізації земельних відносин тощо.

13:05 31.01.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано