Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Із засідання виконавчого комітету

Із засідання виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету Засульської сільської ради, що відбулося 17 квітня 2018 року під головуванням сільського голови Сергія Бондаренка розглянуто 62 питання.

21:57 19.04.2018

Профілактично-виховна робота у Новаківській школі

Профілактично-виховна робота у Новаківській школі

Лубенським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) спільно з Лубенським відділом поліції проведено профілактично-виховну роботу із школярами Новаківської загальноосвітньої школи.  У ході зустрічі із учнями здійснено профілактичну бесіду щодо дотримання дисципліни на заняттях, своєчасного і належного відвідування навчального закладу та недопущення вчинення правопорушень. Дітям розповіли, які є види адміністративної та кримінальної відповідальності. Навели буденні приклади у разі чого така відповідальність може наступити, наголосивши при цьому, що за тяжкі кримінальні правопорушення відповідальність наступає з 14 років.  Також було проведено тренінг на тему: «Попередження насильства в сім’ї». Метою даного заходу було ознайомлення учнів з інформацією стосовно заборони всіх форм насильства та жорстокого поводження з дітьми: законодавчою базою, базовими визначеннями та поняттями, теоретичною інформацією, практичними порадами. Відбулася робота над проблемою: «Як себе поводити, що робити якщо насильство вже скоєно?» Розробка практичних рекомендацій щодо запобігання та профілактики насильства та жорстокого поводження.  По завершенню зустрічі школярі та їх вчителі мали змогу поставити своїм гостям запитання та отримати на них повні і змістовні відповіді.

20:41 19.04.2018

Увага! Перенесення робочих днів у квітні!

Увага! Перенесення робочих днів у квітні!

Відповідно до розпорядження сільського голови Засульської сільської ради від 13 квітня 2018 № 67 "Про перенесення робочих днів у квітні 2018 року" робочий день 30 квітня переноситься на суботу 28 квітня 2018 року.

09:46 17.04.2018

Вітаємо з днем народження старосту Войнихівського старостинського округу Григорія Сердюка

Вітаємо з днем народження старосту Войнихівського старостинського округу Григорія Сердюка

І як ото воно все гармонійно поєднується в людині - душа поета й адміністративна посада, артистичні здібності і вміння влучно увернути дотепне слівце, а ще доброта, радість від усього сущого і посмішка, захована у пшеничних вусах, та безмежне небо у голубих очах. Про кого це? - та про старосту Войнихівського старостинського округу Григорія Миколайовича Сердюка!  Сьогодні 16 квітня Григорій Миколайович відзначає день народження. Роки - то безумовно його багатство! Тому нехай інадалі легко йдеться Вам, Григорію Миколайовичу, по життєвому шляху при підтримці і любові рідних, у колі справжніх друзів, яких Ви маєте так багато у нашій об'єднаній територіальній громаді. Насолоди Вам від життя, вільного часу на всі улюблені захоплення, здійснення мрій і Божого благословення, - цього щиро бажають Засульський сільський голова Сергій Бондаренко, депутатський корпус, працівники виконавчого комітету сільської ради!

10:25 16.04.2018

Засідання Комісії з питань надання грошової допомоги населенню

Засідання Комісії з питань надання грошової допомоги населенню

            11 квітня відбулося засідання Комісії з питань надання грошової допомоги населенню з бюджету об’єднаної територіальної громади Засульської сільської ради.       Комісією розглянуто звернення Лубенської районної громадської організації ВГО «Союз Чорнобиль України» та Лубенської районної організації ветеранів України про надання допомоги жителям громади з нагоди відзначення 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також 51 заяву від громадян з проханням надати допомогу.       За результатами опрацювання членами комісії особистих заяв та звернень громадських організацій прийнято рішення про надання допомоги 169 особам. Відповідні проекти рішень про надання грошової допомоги будуть підготовлені відділом соціального захисту населення для затвердження на засіданні виконавчого комітету сільської ради.

15:20 11.04.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано