Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з днем народження депутата Засульської сільської ради Любов Олексіївну Діденко!

Вітаємо з днем народження депутата Засульської сільської ради Любов Олексіївну Діденко!

Сьогодні гарне весняне свято, а для депутата Засульської сільської ради Любові Олексіївни Діденко воно поєднане в житті з Днем народження.  Тож і зустрічає Весну ця чарівна привітна жінка, завзята трудівниця, громадська активістка Михнівського старостату у колі рідних, друзів, колег, котрі разом з ніжними першоцвітами дарують їй щирі слова подяки за невтомну працю, душевну красу, безмежну енергію та творчі задуми. Сьогодні до їх привітань приєднується і вся багаточисельна Засульська громада: сільський голова Сергій Бондаренко, колеги-депутати, працівники виконавчого комітету сільської ради. Нехай доля і надалі збагачує Вас, Любове Олексіївно, мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!

10:22 08.03.2018

Вітаємо з днем народження депутата Засульської сільської ради Валентину Іванівну Нестерову!

Вітаємо з днем народження депутата Засульської сільської ради Валентину Іванівну Нестерову!

Сніг і замети аж ніяк не завада весняному настрою, особливо для тих, хто у перші березневі дні святкує дні народження. 4 березня гарну ювілейну дату відзначає депутат Засульської сільської ради Валентина Іванівна Нестерова. Від усієї нашої громади, ваших колег-депуатів, працівників виконавчого комітету сільської ради та Засульського сільського голови Сергія Бондаренка щиро, по-весняному тепло вітаємо Вас, Валентино Іванівно, з особистим святом! У цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаємо Вам здоров'я, невичерпного оптимізму, море енергії, миру, злагоди і благополуччя! Нехай завжди з Вами будуть успіх, удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища! А роки, які попереду, будуть наповнені яскравими щасливими подіями!

10:25 04.03.2018

Ділилися досвідом

Ділилися досвідом

Сьогодні Засульська об’єднана територіальна громада стала місцем проведення семінару «Обов’язки старости. Старостинський округ». Для старост об’єднаних громад Полтавщини, які нині навчаються у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, таке практичне заняття було влаштоване за сприяння Полтавського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування». У рамках семінару учасники відвідали Засульську сільську раду, поспілкувалися з її очільником Сергієм Бондаренком, відвідали опорний заклад «Засульська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – гімназія», ознайомилися з інфраструктурою Мгарського старостату. У семінарі також взяли участь директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Наталія Осипенко, радник з питань муніципальних послуг Полтавського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Геннадій Фасій, фотокореспондент Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Сергій Пустовіт.

14:34 27.02.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано