Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Національний банк України повідомляє:

Національний банк України повідомляє:

Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі з 01 березня 2018 року припиняється доставка кореспонденції відділеннями ПАТ "Укрпошта", адресованої Національному банку України, за адресою: вул. Соборності, 17, м. Полтава, 36020.

13:47 21.03.2018

Зібрали речі для малечі!

Зібрали речі для малечі!

Українці вже неодноразово доводили свою згуртованість та готовність підтримати один одного в будь яку хвилину. А допомогти діткам із малозабезпечених та багатодітних родин – дійсно благородна справа! Сектор сім’ї та дітей виконавчого комітету Засульської сільської ради щиро дякує громадській ініціативній групі «Дитячі мрії» з міста Лубен, зокрема головному ініціатору Марині Альхаджи. Дівчина вже не перший рік разом із командою небайдужих лубенців займається благодійництвом. Тепер допомогла сім’ям Засульської громади. Теплі куртки, взуття, светри, речі для грудничків, іграшки, розвиваючі книги та багато іншого отримала малеча із Нижчого Булатця, Березівки, Оріхівки, Засулля та Войнихи. Також хочемо подякувати родині Надії та Ігоря Кисельових із міста Полтава, які долучилися до хорошої справи.  Всім вам добра і злагоди!

13:30 21.03.2018

Лубенська об'єднана державна податкова інспекція повідомляє:

Лубенська об'єднана державна податкова інспекція повідомляє:

Законом України від 07.12.2017р. №2245-VIII «Про внесення змін до податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення  збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році» до Податкового кодексу України (далі ПКУ) внесено зміни в оподаткуванні пільгових категорій фізичних осіб – платників земельного податку.

13:27 21.03.2018

Коли ситуація – надзвичайна!

Коли ситуація – надзвичайна!

16 та 17 березня працівники сільського комунального підприємства «Сяйво» та відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи виконавчого комітету сільської ради спільно з Лубенським районним відділом ГУ ДСНС України у Полтавській області, який надав відповідну спецтехніку, рятували від підтоплень садиби по вулиці Охріменка у селі Солониця та по вулиці Космічній у с. Засулля. Завдяки злагодженим діям усіх задіяних служб та професійності працівників служби надзвичайних ситуацій Артема Стадніченка та Олега Салова вдалося відкачати талі води та відвести їх від будівель. У ці ж дні техніка СКП «Сяйво» працювала у селі В’язівок на розчищенні дорожного полотна від нанесеної внаслідок танення снігу глини та згортала сніг з вулиці Наливайка, 37, у с. Солониця на луг, щоб зменшити ризик підтоплення садиби після танення снігу. Зважаючи на прогнозований після потепління паводок та значну кількість звернень громадян, у Засульській громаді постала необхідність придбання мотопомпи для відкачування води, аби в подальшому оперативно реагувати на подібні ситуації.

19:50 19.03.2018

Ремонту мосту через Сулу - бути!

Ремонту мосту через Сулу - бути!

Уже з квітня поточного року мають розпочатися підготовчі роботи з капітального ремонту мосту через Сулу! У цьому красномовно переконує Договір підряду за № 03-18/39 від 16.03.2018 на виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт мосту через р. Сула на км 1+593 автомобільної дороги місцевого значення О1713357 Лубни-Засулля - /М-03/ у с Засулля Лубенського району Полтавської області (дивіться посилання https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-02-07-000164-b).  Угоду укладено між Департаментом будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА та харківським ТОВ «Компанія Рембудгарант». Договірна ціна робіт є динамічною і складає – 44 608 000,00 грн. Отож, поживемо – побачимо, тим паче, що чекати такої епохальної події залишилося недовго!

15:26 19.03.2018

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Минулого вівторка 13 березня під головуванням Сергія Бондаренка, сільського голови Засульської сільської ради, відбулося засідання виконавчого комітету органу місцевого самоврядування. На порядок денний було винесено близько 60 питань. Значна частина з них стосувалася розгляду звернень громадян щодо надання одноразової грошової допомоги, підтвердження, присвоєння та зміни поштової адреси житлових будівель. Окрім цього внесено доповнення до рішення виконавчого комітету від 12.05.2017 № 123 «Про Положення про проведення свята «Майбутнє твориться сьогодні» та розмір одноразової грошової винагороди обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань і педагогічним працівникам, які їх підготували, на 2017-2020 роки. Зі стратегічним баченням подальшого функціонування бібліотек, розташованих на території Засульської сільської ради, у разі їх виходу із централізованої бібліотечної системи, ознайомила присутніх начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Засульської сільської ради Інна Скиба. Вона також інформувала з питань «Про встановлення погодинної орендної плати за оренду залів сільських будинків культури та сільських клубів» та «Про надання дозволу на переоцінку комунального майна, що перебуває на балансі відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Засульської сільської ради». На засіданні виконавчого комітету також розглянуто порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального підприємства Засульської сільської ради, заяву гр. Дороша В.М. щодо укладання договору про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Засульської сільської ради під час здійснення будівництва нежитлових та господарських будівель, що знаходяться на земельній ділянці, яка є комунальною власністю Засульської сільської ради. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

14:07 16.03.2018

Підтримка галузей агропромислового розвитку

Підтримка галузей агропромислового розвитку

До уваги керівників і спеціалістів сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, голів діючих сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, представників ініціативних груп зі створення СОК та сімейних ферм!

15:13 13.03.2018

Як оздоровити дитину

Як оздоровити дитину

Літо та літні канікули - це той час, якого чекає з нетерпінням кожна дитина. Адже, саме тоді діти мають змогу добре відпочити, розважитись та стати здоровішими, сильнішими і самостійними. Але, для того, щоб найсвітліші очікування дитини стали реальністю, нам, дорослим, необхідно потурбуватись про це заздалегідь. Не варто відкладати вирішення питання літнього оздоровлення та відпочинку Вашої дитини на потім, тим паче, що держава вже сьогодні готова підтримати Вас матеріально та підказати Деталі за посиланням із нашого сайту: https://rada.info/upload/users_files/13955798/docs/801f954072aef21943ab7589c1322f6a.docx

13:38 13.03.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано