Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Засульська громада» (код ЄДРПОУ: 13955798) був реорганізований і увійшов до складу Лубенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Засульська сільська рада - об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Лубенської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Готуємося до чергової 37-ої сесії Засульської сільської ради

Готуємося до чергової 37-ої сесії Засульської сільської ради

Готуємося до чергової 37-ї сесії Засульської сільської ради. 16 лютого відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій  - комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики сільської ради та комісії з питань соціально-культурного розвитку села, охорони здоров’я та соціального захисту населення, освіти, культури, молоді, фізкультури та спорту.

18:08 16.02.2018

Працювала земельна комісія

Працювала земельна комісія

Значну кількість питань, винесених на розгляд чергової 37-ї сесії, було опрацьовано 15 лютого 2018 року під час засідання постійної депутатської комісії з земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфер послуг.

16:00 16.02.2018

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Питання готовності до пропуску льодоходу і повені поступово втрачає актуальність, натомість зараз доречніше говорити про збереження води, рівень якої у водоймах останнім часом істотно знизився. На це, зокрема, звернув увагу начальник Лубенської дільниці Хорольського міжрайонного управління водного господарства Олександр Нечипоренко під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 15 лютого у Засульській сільській раді під головуванням сільського голови Сергія Бондаренка.  На порядок денний також були винесені інші актуальні питання: «Про стан утримання та готовності до використання захисних споруд цивільного захисту на території сільської ради», «Про забезпечення населення засобами радіаційного та хімічного захисту».  З усіх питань заслухано фахівців та прийнято відповідні рішення.

14:55 16.02.2018

Будні відокремленого підрозділу громадської організації "Сім'ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини" в Лубенському районі

Будні відокремленого підрозділу громадської організації "Сім'ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини" в Лубенському районі

Днями Микола Григорович Омельченко – керівник відокремленого підрозділу ГО «Сім’ї загиблих учасників бойових дій Полтащини» в Лубенському районі, поділився з нами інформацією про роботу очолюваного підрозділу та про питання, що порушувалися на засіданні правління згаданої організації, що відбулося 5 лютого за участі представників виконавчої влади області.

16:22 14.02.2018

З Днем закоханих!

З Днем закоханих!

Любіть один одного, освідчуйтеся у коханні, створюйте сім'ї, і нехай вони повняться діточками, бо Україні потрібні нові громадяни! Не економте на світлих почуттях і словах любові!

10:04 14.02.2018

Скликається чергова сесія!

Скликається чергова сесія!

20 лютого 2018 року о 10.00 годині у приміщенні Лубенської районної ради скликається чергова 37-ма сесія Засульської сільської ради VII скликання. З відповідним розпорядженням можна ознайомитися у розділі "Сесія" (підрозділ "Розпорядження про скликання сесії").

16:30 09.02.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано